Inlägg

Resultat: 6
Agera Värmland
Inlägg
2022-12-09

Nytt avsnitt från Agera Podden om islamofobi

Agera-poddens nya avsnitt behandlar Islamofobi. Hur ser utsattheten ut i Sverige? Vad kan vi göra för att motverka islamofobi och muslimhat? Hur kommer det sig att debatten ofta är så polariserad i frågan?

Rädda Barnen
Inlägg
2022-11-23

Nordisk heldagskonferens 29/11 - Online Radicalization of the Youth

Välkommen till en spännande nordisk Rädda Barnen-konferens den 29 november på plats i Helsingfors, Finland eller digitalt. Årets tema är Online Radicalization of the Youth som Save the Children Finland organiserat med hjälp av Rädda Barnen.

Rädda Barnen
Inlägg
2022-10-25

Webbinarium 16 nov: Lansering av vägledningen Växa upp utan hat

Rädda Barnen lanserar vägledningen Växa upp utan hat - att prata med barn och unga om extremism. Vägledningen riktar sig till viktiga vuxna som vill lära sig mer om hur man kan prata och arbeta förebyggande med barn och unga kring frågor som rör hat och radikalisering.

Agera Värmland
Inlägg
2022-08-26

Nytt avsnitt från Agera-podden på temat civilkurage

Den 27 augusti är det Raoul Wallenbergs dag vars namn har kommit att förknippas med civilkurage. Agera-gänget samtalar därför om just civilkurage i detta avsnitt. Vad är civilkurage? Är civilkurage alltid positivt? Kan vi träna oss i civilkurage?

Flamman socialt förebyggande centrum
Inlägg
2022-08-23

Dialogsamtal i Klippans kommun

Ungdomar, tjänstemän, fritidspersonal, representanter från fältgruppen och projektmedarbetare från Flamman och Studiefrämjandet Skåne Blekinge träffades i augusti på aktivitetshuset Sågen i centrala Klippan för ett dialogmöte anordnat av Unga mot extremism.

Flamman socialt förebyggande centrum
Inlägg
2022-08-12

Här förhindrades upplopp

Vi på Flamman SFC har under senaste året rest runt i landet för att medverka på Rasmus Paludans manifestationer med syftet att lugna stämningen, förhindra upplopp och stötta och samtala med personer.

Visar 1 till 6 av 6 resultat